Вступити до родини ATR

Джамала презентувала кліп «Ендорфіни» у дуеті з Pianoбой

1 жовтня 2020, 07:35
1298

У середу, 30 вересня, відбулася прем'єра нового відеокліпу Джамали і Дмитра Шурова (Pianoбой) на композицію «Ендорфіни».

В Instagram-профілі Джамала розповіла, що відео знімали в ландшафтному заказнику «Васильківські Карпати», що під Києвом.

«Незважаючи на те, що в кадрі чоловік і жінка, у відео немає якоїсь любовної історії. Наше відео про справжню дружбу і обмін творчою енергією, про вміння захоплюватися талантом іншої людини», — пояснила Джамала ідею кліпу на пісню «Ендорфіни». 

{gallery_1}

У свою чергу Pianoбой, якому непритаманні кліпи з його участю, у своєму Instagram відмітив особливий легкий настрій та музичність пісні.

«Взагалі-то я не великий фанат знімань і як такого красивого віжуалу. Я аудіал, для мене картинка — вторинна. Тому обожнюю кліпи, в яких мене немає в кадрі. Але у випадку з «Эндорфінами» все вийшло якось само собою. Ось я вже в лляному білому костюмі йду полем, а ось кавовий стіл перетворюється в стійку для піаніно — і все, мене захопила магія ендорфінів і голосу Джа. Це легка і дуже музична пісня: її треба слухати, сидячи на борту яхти. Ну або танцювати під неї з коханою людиною біля каміна. І нехай будуть з нами ендорфіни!» — прокоментував він.

28 серпня Джамала виступила на концерті під відкритим небом у Ботанічному саду Києва і спільно з Дмитром Шуровим презентувала нову пісню під назвою «Ендорфіни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ