Вступити до родини ATR

Медведчук у Криму випробував на собі російську вакцину від COVID-19

7 жовтня 2020, 12:21
891

Депутат Верховної Ради України, один з лідерів партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук, який також є кумом президента Росії Володимира Путіна, і який напочатку серпня відпочивав в окупованому Криму, зробив там собі і своїй родині російську вакцину від COVID-19. Пізніше він попросив Путіна розглянути можливість поставки російської вакцііни до України.

Про це повідомляють росЗМІ.

Зазначається, що щеплення зробили сам Медведчук, його дружина Оксана Марченко та син Богдан.

Також відомо, що напередодні, 6 жовтня, Віктор Медведчук у Москві зустрівся зі своїм кумом Володимиром Путіним. Повідомляється, що під час зустрічі український нардеп попросив президента РФ надати російську вакцину від COVID-19 Україні.

«Хочу привітати з тим, що Росія стала першою країною, яка створила вакцину. Цим Російська Федерація ще раз продемонструвала свої можливості. Я хотів перед вами поставити питання про можливість розгляду того, щоб ця вакцина потрапила в Україну», — заявив Медведчук Путіну.

Нагадаємо, що 2 серпня один з лідерів партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук разом зі своєю дружиною Оксаною Марченко поїхав до окупованого Росією Криму на відпочинок. Пізніше на півострів прибув і президент Росії Володимир Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ