Вступити до родини ATR

«Приклад для всієї України»: у Зеленського відзначили грамотами кримськотатарських адвокатів

9 жовтня 2020, 09:39
895

Постійне представництво президента України в АРК відзначило почесними грамотами кримськотатарських адвокатів Еміне Авамілєву та Еміля Курбедінова за професійний захист прав українських громадян в окупованому Криму.

Про це повідомляє пресслужба представництва у Facebook.

«За високий професіоналізм, плідну роботу на захист прав осіб, які переслідуються з політичних мотивів та інших громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, та з нагоди Дня юриста кримські адвокати Еміне Авамілєва та Еміль Курбедінов нагороджені грамотою від імені Постійного представника президента України в АР Крим. Для команди Представництва це не проста відзнака, а прояв вдячності за титанічну працю по захисту громадян України, які опинилися в окупації, за стійкість і мужність в умовах постійних загроз політично мотивованого переслідування. Ви приклад для всієї України», — йдеться у заяві.

Зазначимо, що 8 жовтня в Україні відзначається професійне свято працівників юриспруденції — суддів, прокурорів, нотаріусів, юрконсультантів і адвокатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ