Вступити до родини ATR

Відомі українці закликали підтримати беззахисних перед COVID-19 українських політв'язнів

13 жовтня 2020, 14:53
941

«Центр Громадянських Свобод» в рамках кампанії Prisoners Voice випустив промо-ролик за участі українських артистів, журналістів і правозахисників на підтримку українських бранців Кремля.

Зокрема, відомі українці закликають підписати петицію із закликом до міжнародного співтовариства негайно вжити заходів, аби врятувати українських політв'язнів від тієї небезпеки, на яку їх наражає ув'язнення в умовах пандемії COVID-19.

Так, усіх небайдужих закликають зробити наступне:

  1. Підпишіть петицію на підтримку бранців Кремля, які беззахисні перед COVID-19, за посиланням http://chng.it/cMNgJ9bV4J;

  2. Завантажте додаток #PrisonersVoice та почуйте історії звільнених бранців Кремля — Олександр Кольченко, Олега Сенцова та Володимира Балуха. Змодельована доповнена реальність перенесе вас у той час і місце, де відбувалися події — від затримання та довгих днів у колонії до повернення в Україну: https://prisonersvoice.app/;

  3. Внесок кожного у боротьбу за їхнє звільнення важливий. Доєднуйтесь до кампанії Prisoner’s Voice https://cutt.ly/hyQkkBM.

Зазначимо, що у промо-ролику взяли участь: телеведуча Яніна Соколова, кінорежисер Ахтем Сеїтаблаєв, голова правління організації «Центр Громадянських Свобод» Олександра Матвійчук, громадський діяч і колишній заручник Кремля Ігор Козловський, актриса Римма Зюбіна, музиканти Андрій Хливнюк, Олександр «Фоззі» Сидоренко та Олег «Фагот» Михайлюта, журналісти Влад Фісун та Юрій Макаров, письменниця Оксана Забужко, а також кінорежисер і колишній в'язень Кремля Олег Сенцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ