Вступити до родини ATR

У День захисника України Меджліс побажав українцям перемоги над російськими окупантами

14 жовтня 2020, 09:25
666

14 жовтня — у День захисника України — Меджліс кримськотатарського народу привітав зі святом українських воїнів-оборонців, які брали чи беруть учать у російсько-українській війни.

ФОТО: ATR.ua

ФОТО: ATR.ua

Відповідне привітання поширив очільник Меджлісу Рефат Чубаров.

«Схиляємо голови в пам'ять про тих, хто віддав своє життя в ім'я свободи України. Висловлюємо  глибоку повагу до всіх учасників російсько-української війни, захоплюємося їхньою мужністю і самовідданістю. Пишаємося подвигами воїнів — кримських татар і їх побратимів — вихідців з тимчасово окупованого Криму, які захищаючи Україну на Донбасі, готуються до звільнення Криму від російських окупантів. Бажаємо перемоги над російськими окупантами і відновлення територіальної цілісності України у межах її міжнародно-визнаних кордонів, включаючи Автономну Республіку Крим та місто Севастополь», — йдеться у привітанні.

Як відомо, щорічно 14 жовтня Україна відзначає одне зі своїх головних державних свят — День захисника України. Окрім того, 14 жовтня — православне свято Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва та річниця створення Української повстанської армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ