Вступити до родини ATR

У США відбулися фінальні дебати між Трампом та Байденом

23 жовтня 2020, 14:27
893

У США відбулися фінальні дебати кандидатів у президенти між чинним главою держави Дональдом Трампом, який представляє республіканців та кандидатом від демократів Джо Байденом.

Про це повідомляє CNN.

Теледебати тривали 90 хвилин. Однією з основних тем дискусії була боротьба із пандемією коронавірусу. Дональд Трамп відстоював свої методи, пообіцявши що до кінця року американці матимуть вакцину. Натомість, Джо Байден зауважив, що він не буде вводити повний локдаун, а застосує більш науковий підхід.

Дебати також охопили теми національної безпеки, Китаю, імміграції, кліматичних змін, енергетики та економіки.

Окрім цього, у дискусії неодноразово згадувалася Україна.

Дональд Трамп звинуватив опонента в тому, що той нібито допустив приєднання Криму до Росії. Він також назвав Байдена «корумпованим» політиком, заявивши про зв’язки самого кандидата та його сина Хантера з українською компанією «Burisma».

Представник від демократів Джо Байден зазначив, що його син не робив нічого недоречного, працюючи на «Burisma», більше того звинувачення проти його сина неодноразово розслідувались. Натомість, він нагадав, що Трамп був під загрозою імпічменту через його стосунки з Україною.

Станом на вечір дебатів достроково проголосували майже 50 мільйонів американців. Наразі, Трамп відстає від Байдена на вісім процентних пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ