Вступити до родини ATR

Гурт «Бумбокс» презентував емоційний кліп-нагадування на пісню «Ангела»

29 жовтня 2020, 14:36
1044

Популярний український гурт «Бумбокс» разом із музичним гуртом «Крихітка» випустили новий кліп на пісню «Ангела».

Фанати гурту підкреслили символічність кліпу та велику кількість алюзій на події в Україні.

«Паспорти чужої країни, продажна гречка, кадило чужої церкви, емблема беркуту поряд з емблемою поліції, мікрофони в наручних, закривавлений Схід. Це — фактично історія України останніх років. Історія розбитих надій», — прокоментував допис з прем’єрою кліпу на сторінці boomboxfamily один з користувачів Instagram.

Сам фронтмен «Бумбоксу» Андрій Хливнюк, який є автором слів та музики нової пісні, підтвердив думки фанатів та закликав замислитися над подіями, відображеними у кліпі.

«За період від написання пісні до видання кліпу пройшло достатньо подій в Україні і в світі, вагомих настільки, що би можна було заховати їх в тіло цього кліпу і в натюрморти, які ми використали там. Деякі дуже прямолінійні, над деякими доведеться «постопкадрити» тим, кому це цікаво, і подумати, чому це, звідки це, до яких подій приурочено», — прокоментував лідер гурту.

Він додав, що цією композицією вони мали на меті нагадати про призначення мистецтва та його роль у суспільстві.

«Клiп «Ангела» — нагадування нам в першу чергу, як авторам, про те що мистецтво повинно задавати питання суспільству і реальності. Iнакше це обслуговування якихось найпростіших банальних людських «хочу», — підкреслив виконавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ