Вступити до родини ATR

Посол Великої Британії відвідала пункти пропуску на межі з окупованим Кримом

6 листопада 2020, 09:13
823

Пані посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонз та постійний представник президента України в АР Крим Антон Кориневич із робочим візитом відвідали адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом.

Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Делегація побувала у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Каланчак» та «Чаплинка». Гості ознайомилися з порядком здійснення пропускних операцій через адмінмежу, інфраструктурою КПВВ та умовами служби прикордонників.

«Персонал у КПВВ на межі з Кримом працює дуже професійно, але є розуміння, що тут не має бути цих КПВВ», — сказала Сіммонз.

Пані посол висловила сподівання, що Україна у найближчому майбутньому поверне свої території та запевнила, що Велика Британія буде надавати підтримку Україні.

Як повідомляв ATR.ua, згідно рішення Кабінету міністрів України, починаючи з 00:00 29 серпня припинило дію Розпорядження №979 «Про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і м. Севастополя та виїзду з неї, спрямоване на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 8 серпня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ