Вступити до родини ATR

Єрмак не впевнений у повернення Криму за президенства Зеленського

6 листопада 2020, 14:31
719

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак не певен, що Україні вдасться повернути Крим за часів чинного президента Володимира Зеленського.

ФОТО: Офіс президента

ФОТО: Офіс президента

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

Андрій Єрмак висловив впевненість, відповідаючи на запитання, чи вдасться колись повернути Крим. Але, за його словами, ніхто не може відповісти, коли це відбудеться, і він не береться прогнозувати, що це станеться «за рік чи за два».

«За допомогою наших партнерів, шукаючи нестандартні шляхи, я впевнений, що нам вдасться це зробити. Це є ціллю, це є задачею для влади. І я вважаю, що і ми, і наступна влада, якщо це не відбудеться за нашої каденції, повинні працювати над цим питанням і не забувати про нього», — додав Єрмак.

Керівник Офісу президента нагадав про роботу уряду над платформою з деокупації Криму. Єрмак переконаний, що до неї долучаться багато країн.

Нагадаємо, 5 листопада, на брифінгу міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що перший саміт Кримської платформи відбудеться у травні 2021 року у Києві. За словами Еміне Джеппар, створення платформи має на меті «задати багаторівневу рамку, яка триматиме тему Криму на різних рівнях».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ