Вступити до родини ATR

Сьогодні 77 років Мустафі Джемілєву — лідеру кримськотатарського народу

13 листопада 2020, 12:32
1103

Сьогодні, 13 листопада, день народження відзначає правозахисник, дисидент, політв'язень, політичний діяч, національний лідер кримських татар — Мустафа Джемілєв, який присвятив все своє життя боротьбі за право кримських татар вільно жити на своїй Батьківщині.

До привітань на Facebook приєдналися члени Меджлісу, активісти, правозахисники та співвітчизники з усього світу.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров анонсував, у якій формі усі охочі зможуть привітати кримськотатарського лідера.

«На жаль, цього року через COVID-19 навіть найближчі друзі не можуть прийти з особистим візитом. Але завдяки сучасним технологіям за допомогою ZOOM ми проведемо онлайн-зустріч з Мустафа ага. Під час цього заходу наші співвітчизники, які живуть у різних країнах світу, активісти Кримськотатарського національного руху, представники кримськотатарської діаспори, наші соратники, що захищають права людей, зможуть привітати Мустафа ага в онлайн-режимі», — повідомив Рефат Чубаров.

Онлайн-зустріч у ZOOM відбудеться сьогодні, 13 листопада, о 14.00 за київським часом. Усі охочі привітати лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва мають зареєструватися у формі за посиланням: https://forms.gle/ZGuCUpzGAuhwrpZy6. На пошту прийде код та приблизний час входу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ