Вступити до родини ATR

Усіх охочих запрошують на презентацію результатів моніторингу водних ресурсів Криму

19 листопада 2020, 16:13
1063

Експерти Кримськотатарського Ресурсного Центру запрошують на презентацію результатів моніторингу водних ресурсів Криму, опрацьованих на основі відкритих супутникових даних для того, щоб проаналізувати ситуацію, обсяг та можливі причини проблеми нестачі води у Криму.

Про це йдеться на сайті КРЦ.

«Запрошуємо журналістів та всіх бажаючих приєднатися до перегляду презентації результатів моніторингу водних ресурсів Криму за даними супутникової зйомки, яка відбудеться на платформі Zoom у п'ятницю, 20 листопада об 11-00», — повідомляють у Центрі.

Для участі у презентації необхідно заздалегідь зареєструватися за посиланням — https://cutt.ly/kg5acmm, після чого на пошту надійде електронний лист з підтвердженням, що міститиме інформацію про вхід у конференцію.

Серед спікерів на презентації виступить Ескендер Барієв — голова правління КРЦ, член Меджлісу кримськотатарського народу, а також члени експертної ради з охорони довкілля та сталого розвитку Криму Кримськотатарського Ресурсного Центру: Тетяна Кучма — провідний науковий співробітник Інституту агроекології і природокористування та Євген Хлобистов — професор кафедри екології Києво-Могилянської академії, академік Академії економічних наук України.

Трансляція заходу також буде доступна на сторінці Кримськотатарського Ресурсного Центру у Facebook — https://www.facebook.com/CTRC2015.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ