Вступити до родини ATR

У Дніпрі від коронавірусу помер учасник Громадянської блокади Криму

23 листопада 2020, 08:31
1364

22 листопада від ускладнень, викликаних Covid-19, помер ветеран АТО та учасник Громадянської блокади Криму Олександр Мотрюк.

ФОТО: FB/Мотрюк

ФОТО: FB/Мотрюк

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Павлоградський осередок вiйськово-патрiотічного клубу «Айдар».

«Сьогодні ми висловлюємо свій глибокий сум та щирі співчуття з приводу непоправного горя, передчасної смерті щирого українця, великого патріота своєї країни, хорошого товариша Олександра Мотрюка. Розділяємо біль тяжкої втрати з його сім’єю, ріднею, друзями. Світла пам’ять про цю чудову людину завжди житиме у серцях однодумців-побратимів та усіх тих, хто знав, поважав і любив цю достойну людину», — йдеться у повідомленні.

У 2015 року Олександр Мотрюк брав участь у Громадянській блокаді Криму, під час якої активісти перекрили для проїзду вантажних автомобілів дороги, що ведуть з Херсонської області в окупований Росією Крим. Ініціатори блокади вимагали від українських компаній припинення торговельних відносин із Кримом, а від Росії — звільнення політв'язнів, припинення тиску на незалежні засоби масової інформації, безперешкодний в'їзд для міжнародних спостерігачів на територію півострова, припинення репресій щодо кримських татар та інших громадян України в Криму.

Керівництво та співробітники телеканалу ATR висловлюють співчуття родині загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ