Вступити до родини ATR

У Криму розсипається траса, на яку окупанти витратили 6 мільярдів

30 листопада 2020, 09:54
699

У Сімферополі в районі мосту через залізничні колії обвалилася частина узбіччя побудованої окупантами траси Дубки — Левадки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Crimean Tatars.

«Черговий обвал стався на об'їзній трасі Дубки — Левадки. Неподалік від моста через залізничні колії обсипалася частина узбіччя. Це вже друге обвалення на цій трасі. Подібний обвал стався тут на початку листопада. Цього разу, як і тоді, обвал швидко засипали. Але на свіжозбудованій трасі чимало ділянок, де змило ґрунт і щебінь, а на узбіччях утворилися діри. Водії з побоюванням їздять по нових магістралях і сумніваються у міцності наспіх побудованих доріг», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляють окупаційні ЗМІ, будівництвом цієї ділянки дороги займалася збанкрутіла компанія «Сібавтобан».

Наразі інформація про новий обвал на сайті профільного кримського «міністерства» відсутня.

Нагадаємо, до цього про обваленні на цій трасі повідомлялося 10 листопада. Тоді довжина обвалу становила 7,5 метрів, а під мостом, що з'єднує розв'язку, відійшла від ґрунту полімерна сітка і розсипалися бетонні лотки від водовідвідних споруд.

Як відомо, будівництво чотирьохсмугової об'їзної дороги на ділянці Дубки — Левадки під Сімферополем почалося у лютому 2017 року, рух по ділянці відкрили 7 лютого 2019 року. Загальна вартість будівництва нової траси за контрактом склала 6,14 мільярдів рублів. Підрядником виступала компанія «Сібавтобан». Минулого літа щодо її гендиректора було порушено кримінальну справу за статтею про часткову невиплату зарплати понад трьох місяців. У травні 2020 року суд визнав компанію банкрутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ