Вступити до родини ATR

Однорічний Алі Ільясов потребує термінової допомоги

2 грудня 2020, 21:00
1215

У Криму продовжується збір коштів на допомогу однорічному Алі Ільясову. У дитини — двосторонній параліч голосових зв'язок. Родина потребує фінансової підтримки.

«Алі народився природнім шляхом 28.09.2019. За шкалою Апгар йому поставили 9 балів, все було добре, але оскільки дитина народилася з невеликою вагою, лікарі сказали, що його потрібно забрати в дитяче відділення. На ранок повідомили, що він перестав дихати, і його підключили до апарату ШВЛ, тоді нас направили в реанімацію для новородженних. Там у Алі діагностували гіпоксію та ішемію мозку, через три тижні він зміг дихати самостійно, але в реанімації йому пошкодили ногу, тому хірурги прооперували її. У Алі було стридорне дихання, він не міг знаходитися на вулиці, особливо, в холодну пору року він задихався. Лікарі у Криму говорили, що він переросте, допомогти не могли, тому було прийнято рішення відвезти його на обстеження до Туреччини. Там виявили причину — двосторонній параліч голосових зв'язок. Хлопчику провели дві операції з установкою трахеустоми, яку повинні були зняти через два місяці, але раптово у Алі почалися судоми, і нам довелося знову терміново везти Алі до Туреччини. Нещодавно, у дитини почалися судоми невідомої етіології. Наразі відбуваються обстеження», — розповіла мати Алі.

Родина оплатила попередні операції, але батьки вже не мають необхідних коштів для лікування та реабілітації, тому звертаються по домогу до усіх небайдужих.

Реквізити РНКБ Банку (Крим): 2200 0202 2833 4555 — Чабанова Айше Абдужеліловна (бабуся хлопчика)

QIWI гаманець: +7 978 883 08 94

Реквізити «ПриватБанку» (Україна): 4731 2191 1711 4607 — Асанова Ельмаз Асановна 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ