Вступити до родини ATR

Дмитро Кулеба презентує Кримську платформу в ОАЕ

4 грудня 2020, 20:00
836

6-7 грудня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба здійснить робочий візит до Об’єднаних Арабських Еміратів, де він має презентувати ініціативу Кримська платформа.

Про це повідомляє МЗС на свої сторінці у Facebook.

«У ході візиту глава МЗС України проведе переговори з міністром закордонних справ та міжнародного співробітництва ОАЕ шейхом Абдуллою бін Заїдом Аль Нагаяном. Сторони обговорять шляхи поглиблення українсько-еміратського співробітництва у політичній, торговельній та інвестиційній сферах. За підсумками зустрічі заплановано підписання двосторонніх документів. Дмитро Кулеба також презентує ініціативу Кримська платформа, покликану консолідувати зусилля міжнародної спільноти з метою деокупації Криму», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ATR.ua, 5 листопада, на брифінгу міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що перший саміт Кримської платформи відбудеться у травні 2021 року у Києві. За словами Еміне Джеппар, створення платформи має на меті «задати багаторівневу рамку, яка триматиме тему Криму на різних рівнях».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ