Вступити до родини ATR

Російському музиканту заборонили в’їзд до України через гастролі у Криму

7 грудня 2020, 07:32
656

Прикордонники на 3 роки заборонили в'їзд в Україну російському рок-музиканту й актору Петру Мамонову через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України. 

«В аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» зупинили двох громадян РФ. Іноземці порушили порядок в’їзду-виїзду на ТОТУ АР Крим», — йдеться у повідомленні пресслужби. 

За інформацією прикордонників, один із затриманих — російський рок-музикант, учасник гурту «Звуки Му», актор та радіоведучий, який разом з громадянкою РФ, прямував в Україну, начебто, з приватною метою.

Під час заходів контролю співробітники встановили, що росіяни раніше незаконно відвідували тимчасово окупований півострів. За словами музиканта, він літав на концерт до Криму авіарейсом з Москви.

Таким чином, іноземцям було відмовлено в перетинанні державного кордону та на три роки заборонено в’їзд в Україну. Громадяни РФ вибули назад зворотним авіарейсом.

Як повідомляв ATR.ua, раніше ведуча новин російського телеканалу «РБК» отримала заборону в’їзду на 3 роки через відвідування тимчасово окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ