Вступити до родини ATR

КПВВ на адмінмежі з Кримом працюватимуть під час локдауну у січні

10 грудня 2020, 08:17
924

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на адмінмежі з Кримом, а також у Донецькій та Луганській областях під час жорстких карантинних обмежень з 8 по 24 січня, працюватимуть у штатному режимі.

Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

Про це заявив віцепрем‘єр-міністр України — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, повідомляє пресслужба відомства.

«Ми засуджуємо блокування роботи КПВВ з боку РФ як на адмінмежі з Кримом, так і на Донеччині та Луганщині. Ми розуміємо, що люди і так знаходяться в заручниках окупаційних режимів. При цьому, аби потрапити на підконтрольну територію люди проходять усі кола пекла, адже окупаційні режими майже не пропускають людей, а якщо і пропускають, то вимагають стоси якихось папірців. Ситуація дуже складна, але ми зі свого боку зобов‘язані просто зробити усе, що від нас залежить, аби максимально забезпечити дотримання прав людей на отримання гідної медичної та соціальної допомоги на підконтрольній території, права бути з родиною та інші. І я щиро вдячний членам Уряду за підтримку», — наголосив він.

Як повідомляв ATR.ua, Кабінет Міністрів України підтримав постанову щодо введення жорстких карантинних заходів для боротьби з поширенням COVID-19 в Україні з 8 по 24 січня 2021 року. Окрім того, карантин «помаранчевої зони» продовжиться в країні до кінця зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ