Вступити до родини ATR

Виправлено некоректне відображення Сімферопольского аеропорту у базі даних «CAPA» — Австралійського центру авіаційної аналітики

24 грудня 2020, 08:33
1002

Професор Сінгапурського інституту технологій Володимир Білоткач, який консультує уряди та корпорації з питань політики в авіаційному секторі, звернувся до Австралійського центру авіаційної аналітики «CAPA» з вимогою повернути український прапор на реєстраційну картку Сімферопольського аеропорту.

Детальніше у сюжеті служби новин ZAMAN телеканала ATR.

Про те, як відбувся ще один крок до деокупації дивиться в BUGUN на телеканале ATR 

«Економіка менеджмент певні правові аспекти міжнародної цивільної авіації  це те чим я займаюся, викладаю курси у Сінгапурі. Роблю дослідження, читаю курси підвищення кваліфікації. Я помітив, що дуже впливовий центр серед професіоналів цивільної авіації сімферопольський аеропорт відображається так, як ніби він знаходився на території РФ»,  сказав професор.

За словами професора, він написав e-mail та повідомив, що згідно з позицією ІСАО (Міжнародна організація цивільної авіації  ред.), ООН, Крим визнаний як територія України.

«Уряд  Австралії має таку ж позицію. Вони відповіли, що прийматимуть міри. Нещодавно вони змінили. З причини, що аеропорт все ще існує, він відображається у базі даних ІКАО», сказав він.

Він додав, що цікавиться питанням висвітлювання незаконної окупації Криму РФ організаціями в авіаційній галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ