Вступити до родини ATR

Окупанти перенесли розгляд «справи» громадянського журналіста Темер’янова: його утримували до кінця робочого дня

28 грудня 2020, 19:47
1822

Розгляд адміністративної «справи» щодо кореспондента «Кримської солідарності» Вілена Темер’янова у «суді» окупантів Центрального району Сімферополя так і не відбулося, засідання було перенесене.

Про це повідомив адвокат Еміль Курбедінов, передають активісти ГО «Кримська солідарність».

«Тільки що нам повідомили, що у зв'язку із закінченням робочого часу в «суді», перенесли судове засідання у «справі» Вілена Темер’янова на 30 грудня на 10 годину ранку. Ми чекали тут з дванадцяти годин. Вілен взагалі був затриманий вранці», — повідомив адвокат.

Активісти нагадали, що вранці 28 грудня 2020 року співробітники поліції окупантів приїхали додому до громадянського журналіста російського видання «Грані» Вілена Темер’янова, в село Вільне Джанкойського району. Вони примусово доставили його спочатку до Київського відділу «поліції», а потім до будівлі «Центрального районного суду» окупантів. Але у зв'язку з тим, що робочий день в «суді» закінчився, «суддя» окупантів Олександр Вороний «ухвалив рішення» відкласти засідання. За словами адвоката Еміля Курбедінова, кореспондента відпускають додому без будь-яких обмежень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ