Вступити до родини ATR

Кабмін дозволив: громадяни з окупованого РФ Криму та ОРДЛО можуть здати тести на антиген коронавірусу не відходячи від КПВВ

8 січня 2021, 08:40
999

Пункти тестування на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2 будуть облаштовані на контрольних пунктах в'їзду-виїзду на межі з територією ОРДЛО й тимчасово окупованою територією Криму та Севастополя.

Про це повідомили у пресслужбі уряду України.

Таким чином, у громадян, які прибувають з території окупованого Криму та ОРДЛО з'явилася можливість проводити тестування на коронавірус за допомогою експрес-тесту.

«Самоізоляція, обсервація особи у зв'язку з прибуттям з тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополя припиняється в разі отримання негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS -CoV-2, який проведено після перетину контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповані території в Донецькій і Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополя та виїзду з них», — йдеться у постанові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ