Вступити до родини ATR

Окупанти прагнуть до європейських стандартів лінгвістичної освіти для роботи за кордоном: подаватимуться на перший Кембриджський сертифікат

15 січня 2021, 13:24
759

У так званому «Кримському федеральному університеті» заявили про крок до «входження у спільноту європейських стандартів лінгвістичної освіти» та про запрошеного фахівця Кембриджського університету в РФ для оцінки курсів First Certificate in English.

«Підготовка до First Certificate in English стартує в лютому. Процес навчання займе 4 місяці, після чого почнеться атестація. Іспит буде приймати запрошений фахівець Кембриджського університету в Росії на базі Інституту іноземної філології. Організатори також додали, що всі студенти, які пройдуть курси, отримають додаткові бонуси. У їх числі автоматичний залік з дисципліни «Англійська мова» для бакалаврів і магістрів», — повідомляють в прес-службі «КФУ».

При позитивному результаті FCE (First Certificate in English), по-іншому B2 First, видається безстроковий сертифікат про рівень володіння англійською мовою. Він потрібен для навчання і роботи за кордоном. Для отримання сертифікату FCE необхідно знати мову не гірше вище середнього рівня.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ