Вступити до родини ATR

Севастополь — територія іноземної держави: громадські працівники окупантів обурені

15 січня 2021, 13:27
1005

Співробітники так званої «громадської ініціативи» окупантів у Севастополі, при вивченні закупівлі для підконтрольного РФ місцевого «депздрава», виявили, що згідно з текстом «укладення контракту», місто розташоване на території іноземної держави.

«Ми зробили запит до департаменту апарату губернатора, так як він і був замовником. І отримали відповідь за підписом в.о. директора департаменту Войтенко А. А., від якого ми, вибачте за мій французький, ... Підставою для укладення контракту став пункт ФЗ-44 який говорить: «оренда нежитлової будівлі, будівлі, приміщення, що знаходяться на території іноземної держави, замовником, що здійснює свою діяльність на території іноземної держави», — написала у Facebook представниця «громадської ініціативи» окупантів.

Нагадаємо, що військове вторгнення Росії до Криму почалося у лютому 2014 року. Озброєними людьми у камуфляжній формі були захоплені парламент і уряд Криму, держустанови, військові бази і аеропорт. 16 березня в Криму провели «референдум про приєднання Криму до Росії». Його Москва намагалася використати для виправдання анексії півострова, що належить Україні. Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року. Щорічно 26 лютого в Україні відзначається День кримського спротиву російській окупації. 31 липня 2014 року — у відповідь на анексію Криму і окупацію окремих районів Донбасу Росією — були запроваджені перші санкції проти РФ. Тепер ЄС і США системно продовжують економічні обмеження щодо країни-агресорки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ