Вступити до родини ATR

Окупанти визнали факти несвоєчасного вивезення тіл померлих з палат: чергова «вимушена перевірка» ЦРЛ у Леніному

18 січня 2021, 08:04
830

«Прокуратура» окупантів підтвердила інформацію про випадки знаходження тіл померлих у стаціонарному відділенні Ленінської центральної районної лікарні після звернень пацієнтів медзакладу.

Про це повідомляє пресслужба так званої «прокуратури Ленінського району» Криму.

Приводом для перевірки стала публікація у соцмережах мешканки Керчі Евеліни Середи про знаходження в одній палаті разом із померлою від коронавірусу людиною, тіло якої певний час не відвозили до моргу. Вона стверджувала, що в палаті з небіжчиком знаходилася її родичка та дві жінки похилого віку, одна з яких — у важкому стані. Зі слів заявниці, проблему вдалося вирішити лише після звернення на «гарячу лінію» так званого «голови Криму» Сергія Аксьонова.

Влітку минулого року МОЗ спростувало публікацію ЗМІ про недостатню комплектацію відділення реанімації Ленінської ЦРЛ необхідним обладнанням та медикаментами. Однак, за результатами перевірок, опублікована у ЗМІ інформація про проблеми охорони здоров'я в Криму повністю підтвердилася, а головлікаря медустанови під час розглядів декілька разів притягли до адміністративної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ