Вступити до родини ATR

Голос Криму має бути в ефірі — політики, музиканти, журналісти, громадські діячі, правозахисники висловили свою підтримку телеканалу АТR: ZAMAN

3 лютого 2021, 08:15
825

Українські політичні діячі, музиканти, журналісти, громадські діячі, правозахисники висловили свою підтримку телеканалу АТR. У відеороликах, що поширюються користувачами соціальних мереж, небайдужі закликають владу розблокувати фінансування телеканалу ATR з хеш-тегом #Голос_Криму_має_бути_в_ефірі та #SAVE_ATR.

ФОТО: ATR.ua

ФОТО: ATR.ua

У підтримку телеканалу ATR, із закликами до влади України не чинити перепони для кримськотатарського мовлення, звернулися адвокат Микола Полозов, народна депутатка від «Слуги народу» Ліза Ясько, соліст гурту «KOZAK SYSTEMS» Іван Леньо, журналіст Аркадій Бабченко та багато інших.

Кажуть: ATR є невід'ємною складовою у поверненні окупованого РФ Криму до України. Телеканал, який кожного дня веде інформаційну війну із Росією, потребує допомоги української держави, а перепони окремих чиновників у наданні фінансування виглядають, як спроби саботувати цю боротьбу.

Більше — у сюжеті випуску новин «ZAMAN» інформаційної служби телеканалу ATR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ