Вступити до родини ATR

Маніпуляції від заступника міністра Резнікова щодо держпідтримки ATR — Замлинський ввів в оману депутатів на годині запитань до уряду у ВР України: ZAMAN

6 лютого 2021, 08:06
715

Перший заступник міністра реінтеграції окупованих територій ввів в оману депутатів на годині запитань до уряду у Верховній Раді, заявивши, що пряме фінансування кримськотатарського мовника не було передбачене бюджетом.

Нардеп з «Голосу» Соломія Бобровська цікавилася, які перспективи державної підтримки телеканалу ATR. На що заступник міністра Резнікова Ростислав Замлинський заявив, що це — приватна компанія, і пряме фінансування кримськотатарського мовника не передбачене бюджетом.

Дивиться більше у нашому марафоні #saveATR на YouTube телеканалу ATR.

Нагадаємо, що  переглянувши бюджет минулого року, уряд дав телеканалу ATR субсидію. Тобто пряму фінансову підтримку. Але міністр реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков змінив призначення коштів на послуги. Мовляв, ATR має взяти участь у тендері. У міністерстві повідомили про 14 невідомих мовників, які претендують на гроші, які були виділені для нашого каналу.

Водночас конкурс та його умови досі не оголошено. До того ж, телеканал ATR вважає сам конкурс дискримінацією і не братиме у ньому участі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ