Вступити до родини ATR

Президент закликав суспільство до «Великого діалогу» на форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді»: серед питань є окуповані території

9 лютого 2021, 08:23
664

Напередодні 30-річчя незалежності України суспільство має розпочати великий діалог за участю влади, громадськості, міжнародних партнерів, експертів і науковців, метою якого стане підбиття попередніх підсумків, відзначення успіхів та встановлення нових амбітних цілей, щоб разом рухатися вперед.

Про це сьогодні заявив президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді» у Києві. На майбутніх форумах обговорюватимуться й питання Криму:

«Протягом наступних місяців окрім COVID-19 ми говоритимемо про безпеку та оборону, про мир та війну, про Крим і Донбас, комунальні тарифи, судову та антикорупційну системи, сільське господарство, діджиталізацію та інфраструктуру, освіту, науку, культуру і спорт, про медичну, соціальну сферу, про українську промисловість, екологію, місцеве самоврядування та багато інших важливих речей», — сказав у промові президент України.

Більше — у випуску новин ZAMAN інформаційної служби телеканалу ATR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ