Вступити до родини ATR

Жумаділов про корупцію у державі, її подолання та важливість якісної освіти для кримських татар: Голова ДП «Медичні закупівлі України» у програмі «Taqdir yolları»

22 лютого 2021, 10:08
685

Кримськотатарський народ пройшов багато складнощів та випробувань. Хоч виник і сформувався він у Криму, але більшість кримських татар сьогодні проживає за межами півострову.

Арсен Жумаділов — кримськотатарський громадський та політичний діяч, старший викладач кафедри політології Національного університету «Києво-Могилянська академія». Із квітня 2019 року очолює державне підприємство «Медичні закупівлі України».

У програмі «Taqdir yolları» він висловив думки щодо виникнення корупції у державі та шляхів її подолання, розповів про важливість якісної освіти для кримських татар та відповів на питання: Що має робити кримськотатарський народ, аби жити щасливо?

У програмах «Taqdir yolları» наші співвітчизники, які були змушені покинути Крим і жити на теренах материкової України розкажуть, як вони живуть, які проблеми їх спіткають, і як вони бачать шлях повернення на Батьківщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ