Вступити до родини ATR

Неприпустимі та безпідставні свідчення силовиків ФСБ РФ залишаються основою «кримінальної справи» проти ялтинського правозахисника Машаріпова: ZAMAN

2 березня 2021, 13:37
573

1 березня касаційний суд у Краснодарі ухвалив рішення переглянути «кримінальну справу» щодо правозахисника з Ялти Юнуса Машаріпова.

За словами адвоката Машаріпова Олексія Ладіна, новий розгляд сфальсифікованої «кримінальної справи», згідно з рішенням касаційного суду, має відбутися в окупаційному «Верховному суді» Криму за участі оновленого складу «судової колегії».

Адвокат каже, що аргументував відсутністю доказів причетності Машаріпова до злочинів, у яких його звинувачують. Однак обвинувальні постанови були засновані на голослівних свідченнях співробітників ФСБ РФ.

За результатами засідання, «суд» направив «справу» на новий розгляд до «Верховного суду» Криму в іншому складі «судколегії». Захист має намір боротися до кінця, адже вважають «кримінальну справу» щодо Машаріпова повністю сфальсифікованою, а його — непричетним до тих діянь, у яких його звинувачують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ