Вступити до родини ATR

До українського журналіста Єсипенка не може потрапити жоден незалежний адвокат — Ладін про операцію ФСБ та СІЗО окупантів по недопущенню його до незаконно затриманого: ZAMAN

31 березня 2021, 09:53
507

За словами адвоката Олексія Ладіна, ФСБівці спільно зі співробітниками СІЗО організували цілу операцію по недопущенню Ладіна до Владислава Єсипенка.

Натомість бранцю надали власного адвоката Віолетту Сінєглазову. Олексій Ладін впевнений, що на Єсипенка чиниться фізичний та психологічний тиск, щоб вибити потрібні окупантам свідчення.

«Ми усі бачили інтерв'ю на «Крим 24», у якому Владислав Єсипенко говорив абсолютно безглузді речі. По-перше, я хотів би звернути увагу всіх на те, що зі слів його дружини, а ніяких підстав не довіряти їй немає, він був одягнений в абсолютно інший одяг, ніж той, що йому був переданий. Одяг був щільно закритий, і це все викликає підозри у тому, що на його тілі залишаються сліди якихось пошкоджень, сліди тортур, сліди побиття. Його відповіді, очевидно, односкладові і вивчені. Для мене цілком ясно і зрозуміло, що його примушують. Рано чи пізно, захист потрапить до нього, і ми з'ясуємо його позицію», — розповів адвокат Олексій Ладін на онлайн-зустрічі «Кримської солідарності».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ