Вступити до родини ATR

Чубаров вирок окупантів щодо себе назвав нікчемнім — він має намір звертатися до Європейського суду з прав людини: ZAMAN

2 червня 2021, 16:15
1130

Рефат Чубаров назвав оголошений йому вирок ще одним приводом, щоб на повний голос говорити про десятки насильно викрадених людей, про яких і сьогодні немає жодної інформації, про сотні незламних кримських татар, а також етнічних українців, позбавлених волі російськими окупантами у Криму.

«Оголошення мені вироку, який російські окупанти не в змозі реалізувати (ну, хіба що можуть розробити спеціальну операцію з фізичної ліквідації, у проведенні яких Путін перевершив усіх диктаторів світу), є ще одним приводом, щоб на повний голос говорити про десятки насильно викрадених людей, про яких і сьогодні немає жодної звісточки, про сотні незламних кримських татар, а також етнічних українців, реально позбавлених волі російськими окупантами. Знайте, російські окупанти втікатимуть з Криму, побіжуть геть сотні, тисячі громадян Росії, які сьогодні як варвари метушливо розхапують нашу землю, а ми знову всі обіймемося на своїй Батьківщині. Так буде. Разом переможемо», — написав голова Меджлісу кримськотатарського народу на сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ