Вступити до родини ATR

В окупованій Ялті річка вийшла з берегів і розтрощила усе на своєму шляху через повінь, який буває раз у століття: ZAMAN

21 червня 2021, 13:10
659

Потрощені автівки, пошкоджені комунікації та потужні селеві потоки. Циклон, який раніше обрушився на Керч, як і прогнозувалося, дістався і Південного узбережжя.

Через руйнівну стихію в Ялті запроваджено режим надзвичайного стану. Знеструмлена значна частина міста, окупаційна «влада» припинила і водопостачання.

Було оголошено про евакуацію місцевих жителів. Призупинені маршрути громадського транспорту. На Велику Ялту, слідом за сходом півострова, впали дві місячні норми опадів.

А річка Водоспадна, яка бере початок на Учан-Су полишила береги і пішла трощити все на своєму шляху. Такої повені не було майже століття.

Окрім виламаних дерев непереливки і людям. Відомо щонайменше про вісьмох постраждалих. Є й перша жертва стихії — хлопець 1995 року народження. Деякі відчайдухи намагаються перетнути стрімкі річки, на які перетворилися ялтинські вулиці. А когось просто збивало з ніг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ