Вступити до родини ATR

Закон про корінні народи та скасування вільної економічної зони «Крим» — Верховна Рада України розгляне на позачерговому засідання: ZAMAN

26 червня 2021, 10:50
793

Верховна Рада України на позачерговому засіданні у четвер, 1 липня, розгляне законопроєкт про корінні народи та скасування вільної економічної зони «Крим».

Про це у коментарі РБК-Україна заявила заступниця голови парламентської фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

За її повідомленням, мають проголосувати пакет податкових законопроєктів, щоб скасувати вільну економічну зону «Крим». Її Кравчук назвала лазівкою для уникнення оподаткування.

Окрім того, на порядку денному — законопроєкт про корінні народи. Його Президент України Володимир Зеленський подав до парламенту, як невідкладний ще у день пам’яті жертв геноциду кримських татар 18 травня.

«Ми будемо розглядати на позачерговому засіданні у четвер пакет, який стосується Криму і кримських татар. Мова про законопроєкт про корінні народи, який подав президент. Він уже наробив багато шуму, і була істерика в Російській Федерації. Я дуже сподіваюся, що в залі ми приймемо за основу та в цілому у четвер, як і рекомендував профільний комітет», — повідомила Євгенія Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ