Вступити до родини ATR

«Ласкаво просимо до Криму» — у Фастові відбувся кримськотатарський фестиваль: ZAMAN

30 червня 2021, 09:02
906

У Фастові пройшли урочисті заходи з нагоди Дня національного прапору кримських татар та Дня Конституції України.

Як символ єднання у справі розбудови демократичної держави у рамках «Національної платформи єднання України», почесні гості скріпили аркуші Конституції України у єдиний примірник. На знак неподільності та територіальної цілісності нашої країни, над містом представники Національної гвардії України підняли два прапори — України та Криму, адже Крим — це Україна!  

У заходах взяли участь постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич, заступник міністра з питань євроінтеграції тимчасово окупованих територій України Снавер Сейтхалілєв, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, народний депутат України Олег Дунда, голова Фастівської міської громади Михайло Нетяжук, представники іноземних посольств в Україні.

«Фастів — це місто з відчуттям постійного розвитку. Місто злуки, добробуту, довіри та розвитку», — поділився враженнями режисер Ахтем Сеїтаблаєв під час презентації у Фастові свого фільму «Чужа молитва».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ