Вступити до родини ATR

Нова епоха — у ВР призначили нового міністра внутрішніх справ: ZAMAN

19 липня 2021, 10:03
361

Денис Монастирський став новим міністром внутрішніх справ. За призначення нардепа від «Слуги народу» проголосував 271 народний обранець.

Жодного голосу за призначення Монастирського не дали фракції «Голос», «Батьківщина», «Опозиційна платформа — За життя» та «Європейська солідарність». 

Однак і проти в цих фракціях не голосували. 

У виступі з трибуни Денис Монастирський говорив про пріоритети на посаді міністра внутрішніх справ. Серед таких назвав безпеку громадян. Пообіцяв боротися з організованою злочинністю та розвивати  систему територіальної оборони.

Денис Монастирський народився у Хмельницькому, йому 41 рік. Кандидат юридичних наук, викладав у Хмельницькому університеті управління і права. Згодом працював юристом у багатьох компаніях. У Верховній Раді VIII скликання був помічником Антона Геращенка, чинного заступника голови МВС. У 2019 році його представили як експерта команди Зеленського з питань реформування правоохоронної системи та обрали до Верховної Ради IX скликання від «Слуги народу». Досі він був головою Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ