Вступити до родини ATR

«Свідки» плутаються у свідченнях — окупанти заслухали силовиків та понятих у «справі» заарештованого журналіста Єсипенка: ZAMAN

15 вересня 2021, 09:56
570

Так звані «свідки» окупантів плутаються у свідченнях про нібито знайдену у незаконно заарештованого журналіста Владислава Єсипенка гранату.

В окупаційному «райсуді» Сімферополя заслухали силовиків та понятих, які брали участь у затриманні фрілансера «Радіо Свобода» Владислава Єсипенка. 

За словами адвоката Дмитра Дінзе, свідки обвинувачення розповіли різні версії того, як вони нібито знайшли гранату в автівці Єсипенка. 

Говорили, що вона була роздетонована, втім опис гранати дати не змогли. Силовикам не вдалося погодитися в описі знахідки, а у свідченнях не було жодної конкретики, каже захисник.

Нагадаємо, що Владислава Єсипенка затримали 10 березня після акції до Дня народження Тараса Шевченка, що відбулася біля пам’ятника поетові у Сімферополі. Позаштатному журналісту «Радіо Свобода» окупанти закидають незаконне виготовлення зброї та співпрацю з українськими спецслужбами.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ