Вступити до родини ATR

У Представництві президента України в АРК звернулися до міжнародної спільноти — вимагають відреагувати на незаконні «вибори»: ZAMAN

20 вересня 2021, 09:13
499

У Представництві президента України в Автономній Республіці Крим звернулися до міжнародного співтовариства з вимогою відреагувати на незаконні вибори до Держдуми, проведені на окупованих українських територіях, а також посилити через це тиск на Росію.

Окрім того, у представництві закликали не визнавати статус депутата Держдуми за тими, хто був обраний в окупованому Криму. 

«Представництво разом з правоохоронними органами України відстежують та реагують на усі випадки участі в організації та проведенні незаконних «виборів» до Держдуми Росії на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, зокрема щодо так званих «міжнародних спостерігачів» та «виборчих комісій». Відповідним діям буде надано правову оцінку компетентними органами, а в окремих випадках Представництвом будуть надані пропозиції про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), у тому числі відповідне питання підніматиметься в рамках механізмів Кримської платформи», — йдеться у заяві представництва. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ