Вступити до родини ATR

На незаконних «виборах» у Криму забракло «спостерігачів» — знайшли всього дев’ятьох маргіналів: ZAMAN

21 вересня 2021, 09:15
495

Без ажіотажу та зі спостерігачами-маргіналами незаконні вибори до Держдуми Росії в окупованому Криму таки відбулися.

На так званому голосуванні окупанти створювали ілюзію вибору нового складу російської Думи. 

Цього разу не подалася на вибори колишня окупаційна «прокурорка» Криму, а поки чинна депутатка Думи Наталя Поклонська. Поза політикою залишився колишній окупаційний «мер» Севастополя Олексій Чалий, а авторку славнозвісного кримського борду про «Каміння з неба» Ольгу Тимофієву до виборів не допустили. 

До дільниць прийшли трохи менше половини виборців, і це з урахуванням десятків тисяч завезених військових, співробітників ФСБ та апарату окупаційних чиновників. Впевнену перемогу та більше 63% голосів намалювали правлячій партії «Єдина Росія».

Забракло й так званих «спостерігачів». Цього разу з усього світу Москві вдалося набрати всього дев’ятьох маргіналів. Для прикладу, за незаконним референдумом спостерігали півтори сотні іноземців. Групу друзів Путіна возили кримськими дільницями, розповідаючи про здобутки окупації. Серед так званих «спостерігачів» — сербський чиновник середньої ланки Душан Петрович та поціновувачка латиноамериканських революціонерів Ханлізберт Веласко. Вона ж була спостерігачкою на минулих виборах Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ