Вступити до родини ATR

Ізольований від рідних та близьких — минув місяць від затримання Нарімана Джеляла: ZAMAN

5 жовтня 2021, 10:40
580

Минув місяць від затримання першого заступника голови Меджлісу Нарімана Джеляла, якого окупанти звинуватили у нібито «диверсії на газопроводі» у Перевальному, під Сімферополем.

Першого заступника голови Меджлісу нині тримають в особливому блоці Сімферопольського СІЗО, де він не має доступу до зовнішнього світу та своєї родини. Востаннє Наріман Джелял бачився з дружиною на засіданні окупаційного «суду». За словами Левізи Джелял, спілкуватися вдавалося лише, коли так званий «суддя» залишав залу. 

Вітання своїй доньці Еміне Наріман Джелял шле листом. 10-й день народження вона зустрічає без батька, а привітання з неволі читає, втираючи сльози.

З ЛИСТА НАРІМАНА ДЖЕЛЯЛА, ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ МЕДЖЛІСУ:

«Привіт, моя люба доню, Еміне! Від усього серця вітаю тебе з днем народження! Нехай Аллах подарує тобі здоров’я, щастя, достаток, довгі роки життя. Хай Аллах допоможе тобі здійснити всі мрії. Я хотів би бути поряд з тобою, обіймати тебе, цілувати, бачити як ти ростеш. Хотів би тобі в усьому допомагати. Бажаю, щоб ти гарно провела свій день народження з нашою родиною та зі своїми друзями. Твій тато, який тебе дуже любить і сумує за тобою».

Нагадаємо, що Нарімана Джеляла затримали 4 вересня і звинуватили спочатку у підбурюванні до «диверсії», а згодом і до вчинення підриву на газопроводі та нібито незаконному зберіганні вибухівки. Разом з ним судять братів Азіза та Асана Ахтемових, яких окупанти нещадно били та катували струмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ