Вступити до родини ATR

Індонезія і надалі підтримуватиме суверенітет України — посол держави в Україні під час зустрічі з Меджлісом: ZAMAN

21 жовтня 2021, 07:50
512

Індонезія і надалі підтримуватиме суверенітет України.

Про це заявив посол Індонезії в Україні Юдді Кріснанді під час зустрічі з Меджлісом кримськотатарського народу. 

Члени Меджлісу обговорили з гостем окупацію Криму, розповіли про ситуацію з правами людини та прагнення Москви витіснити корінний народ Криму за межі півострова і заселити його росіянами. 

Юдді Кріснанді під час розмови згадав про те, що спілкувався з кримськотатарською громадою на Херсонщині, бував на адмінмежі з окупованим Кримом, та добре знає, що відбувається на окупованому півострові. 

Незабаром його каденція добігає кінця. Кріснаді пообіцяв, що навіть після завершення своєї дипломатичної місії в Україні надаватиме підтримку кримськотатарському та українському народам. Каже, що вдома у нього буде набагато більше можливостей розповідати та пояснювати своїм друзям і колегам про проблеми України.

«Хто б не став у майбутньому послом республіки Індонезія в Україні, він також буде продовжувати політику Індонезії та уряду Індонезії щодо підтримки української територіальної цілісності та сприятиме поверненню Криму під контроль українській владі дипломатичними та мирними шляхами», — запевнив посол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ