Вступити до родини ATR

«Герої нашого народу» — жителі Білогірська підтримали бранців третьої бахчисарайської групи перед оголошенням вироку: ZAMAN

28 жовтня 2021, 10:17
963

У п’ятницю 29 жовтня оголосять вирок фігурантам третьої бахчисарайської групи «справи про тероризм» Сейтумеру та Осману Сейтумеровим, а також Рустему Сеітмеметову та Амету Сулейманову.

Для бранців вимагають покарання у 66 років колонії суворого режиму на чотирьох. Для Сейтумера Сейтумерова просять 20 років колонії суворого режиму, Осману Сейтумерову закидають 17 років, Рустему Сеітмеметову — 16 та Амету Сулейманову — 13 років колонії суворого режиму. 

Зі словами підтримки до бранців звернулися жителя Білогірська. 

«Беззаконня було завжди, і ми його відчуваємо сьогодні. Ми дуже добре знаємо і Сейтумера, і Османа, і Амета — усіх. Навіть якщо ми їх знаємо дуже добре, в «суді» наші доводи не беруть до уваги. Ми сподіваємося, що наше слово почують, оскільки ми віримо в Аллаха. Аллах каже, ви говоріть правду, а решту залишайте на мене. Ми сподіваємося на Всевишнього, оскільки беззаконня не буде вічним. Не буде так завжди. Після скрути прийде полегшення. Ці суди закінчаться, а ми маємо готуватися до судного дня. Ці хлопці сьогодні герої нашого народу, а те що народ їх підтримує, любить їх, це правда. Брехня та наклепи йдуть з іншого боку, від беззаконників», — каже житель Білогірська Сейран Бекіров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ