Вступити до родини ATR

Окупанти затримали 31 людини у Криму — зустрічали Семедляєва: ZAMAN

25 листопада 2021, 08:56
756

Окупанти почали кидати за ґрати тих, хто зустрічав Едема Семедляєва з ізолятора тимчасового тримання у кримській столиці.

Понад сто людей з тортом та повітряними кулями прийшли зустрічати Едема Семедляєва, у якого закінчився дванадцятидобовий арешт. Окупанти одразу ж почали затримувати людей. Тепер усі небайдужі отримують від 12 до 14 діб адмінарешту. 

Усього окупаційні поліціянти затримали 31 одну людину. Серед них було 10 жінок та 5 журналістів. Троє журналістів мали редакційні посвідчення.

Так, на 14 діб окупаційний «суд» Київського району Сімферополя кинув за ґрати журналіста Вілена Темер'янова за те, що він робив репортаж під час звільнення захисника. 

Арешти загрожують й іншим кримським  татарам, які у вівторок ввечері прийшли зустріти адвоката на волі, але були затримані окупаційними силовиками. Їх відвезли до відділень окупаційної поліції Сімферополя та залишили там на ніч. Виняток зробили лише для неповнолітніх Амара Абдулгазієва та Мерьєм Куламетової. Їх відпустили додому під зобов'язання з'явитись на судове засідання. На всіх склали адміністративні протоколи. Людям закидають масове порушення громадського порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ