Вступити до родини ATR

В Україні готують спробу державного перевороту — Зеленський на пресмарафоні: ZAMAN

27 листопада 2021, 10:01
954

В Україні готують спробу державного перевороту за участю Ріната Ахметова.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час свого пресмарафону, на який Офіс президента на свій розсуд запросив 30 представників українських та міжнародних медіа. 

За інформацією Зеленського, представники Росії за участю деяких українських представників планують вчинити спробу перевороту 1-го або 2-го грудня.

«Не Рінат Ахметов готує державний переворот. Деякі люди з Російської Федерації з деякими товаришами з України обговорюють, що суспільство готове нібито, що Ахметов готовий включитися в питання держперевороту, в зміну нинішнього президента», — заявив Зеленський.

Водночас, президент вважає, що на нього здійснюють медіаатаку за допомогою низки ЗМІ у зв'язку з підписанням Закону про олігархів.

«Я вважаю, що це не про свободу слова. Я вважаю, що це боротьба зі мною проти одного простого закону — проти закону деолігархізації. Всі розуміють, коли ця медійна війна почалася, і це бачать. Я думаю, що це не є якоюсь таємницею, якимось секретом. Ми розуміємо цю реакцію. Це реакція, я вважаю, Ріната Ахметова. Він повинен розуміти, що у нас країна під назвою Україна, а не країна під назвою ДТЕК, тому ключів від держави у нього немає», — заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ