Вступити до родини ATR

5 тисяч малюнків — Ердоган оригінально віддячив Ілону Маску за запуск супутника: ZAMAN

23 грудня 2021, 09:30
1868

Туреччина оригінально віддячила Ілону Маску за запуск супутника.

Ракета Falcon 9 компанії SpaceX вивела у навколоземний простір телекомунікаційний супутник Turksat 5B для уряду Туреччини. 

Президент Туреччини Реджеп Ердоган зв’язався з главою SpaceX Ілоном Маском, подякував йому і подарував NFT, зібраний з 5 тисяч дитячих малюнків. На них діти намалювали свої мрії про те місце, де вони мріють побувати. 

Під час відеоконференції Реджеп Тайїп Ердоган обговорив з Ілоном Маском розвиток цифрової економіки, Національну космічну програму та перший турецький електромобіль TOGG. Ілон Маск відповів, що вдячний за такий подарунок і з нетерпінням чекає на запуск супутника та іншої співпраці з Туреччиною у майбутньому.

«Ми отримали близько п'яти тисяч чудових малюнків. Усі роботи чудові, добре показують, про що мріють діти. За допомогою діджитал-технологій ми перетворили їх на NFT-малюнки. Цей прекрасний і з глибоким сенсом NFT-малюнок хотіли б подарувати Вам. Блиск, який ми побачили в очах наших дітей показує, де буде Туреччина в майбутньому у сфері супутникових технологій, у галузі штучного інтелекту та кібербезпеки», — подякував Ердоган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ