Вступити до родини ATR

Про соціальні проблеми піснею — Ельзара Баталова випустила новий кліп: ZAMAN

27 грудня 2021, 08:04
1837

Кримськотатарська співачка Ельзара Баталова презентувала кліп «Страва з перцем».

За словами співачки, кліп задумали і зняли ще чотири роки тому, однак зараз він став ще актуальніший.

«Це незалежний художній погляд на те, що відбувається у нашій країні та в цілому світі, оскільки я відкриваю якісь рани соціальних явищ у кліпі завдяки чарівництву. У кліпі в мене є чарівні окуляри, завдяки яким я бачу суть того, що відбувається», — ділиться Ельзара Баталова.

У кліпі співачка виступає в ролі журналістки, яка говорить правду в політичному ток-шоу, де олігархи та депутати показують своє справжнє обличчя.

«Кримськотатарський народ дуже постраждав. Ми як ніхто знаємо, що таке соціальна несправедливість, ми прагнемо соціальної справедливості у всьому світі, і зараз час об’єднуватися», — додає співачка.

Слова пісні та музику до неї написав український композитор та режисер Сергій Круценко. До зйомок кліпу долучилися як аматори, так і професійні актори. Серед них Дмитро Оськін, який зіграв роль олігарха. Також у зйомках взяла участь танцівниця Анастасія Савенко. Вона знялася в епізоді, де порушується проблема якості освіти. Виконавчим продюсером кліпу став Андрій Волошин.  

Окрім української є ще й турецька версія пісні «Açtım yelkenlerimi» («Підняла вітрила»). Вона була створена у колаборації з відомим композитором та поетом Ерханом Гулейрузом. Наступного року Ельзара Баталова презентуватиме її в Туреччині на телеканалі TRT Müzik.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ