Вступити до родини ATR

Не панікувати та готуватися до найгіршого — Чубаров про можливе вторгнення РФ: ZAMAN

27 січня 2022, 09:01
715

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів, як реагувати на інформацію про вірогідність початку активних бойових дій з Росією та можливе її вторгнення вглиб нашої країни.

За словами Рефата Чубарова, Україні треба врахувати помилки 2014 року, які призвели до окупації Криму. Окрім того, голова Меджлісу закликає кожного бути на своєму місці та робити все необхідне, або дати відсіч ворогу.

«По-перше, панікувати не треба в жодному разі. По-друге, треба завжди готуватися до найгіршого варіанта розвитку подій, навіть якщо такий не настане. 2014 рік і наш кримськотатарський гіркий досвід говорить про те, що тоді, коли ворог фізично вторгається на твою землю, має бути максимальне поєднання функцій державних органів, насамперед армії та народу. Ось у Криму цього у 2014 році не було, і тому Крим уже 8 років окупований Росією. Саме тому, давайте будемо кожен на своєму місці виконувати ті повноваження, які на нас покладені і готуватися до тієї поведінки, яка можлива у нашому такому статусі», — наголошує голова Меджлісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ