Вступити до родини ATR

У Херсоні окупанти готують проросійський мітинг — до міста завозять мешканців Криму

4 березня 2022, 13:01
972

У Херсоні окупанти збираються влаштувати «мітинг» з підставними місцевими, щоб оголосити про створення ще однієї так званої «народної республіки».

Про це повідомляє СБУ. 

«Російські окупанти шукають нові методи дезінформувати українців і виправдати свої загарбницькі дії принаймні перед власним населенням. Для цього звозять до Херсона людей із Криму, які повинні вийти на постановочний мітинг. За даними Служби безпеки, близько 60-80 кримчан вже заселили у готелі «Фрегат», — повідомляють у СБУ.

Також у Службі безпеки є інформація, що провокаційний мітинг з «вдячними» мешканцями Херсону може відбутися вже 4 березня. Водночас, окупанти захопили склад з військовим одягом, тож цілком імовірно, на мітинги в підтримку РФ вийдуть і підставні поліціянти.

«СБУ попереджає: такі мітинги не мають нічого спільного з реальними настроями українських громадян у Херсоні та й інших населених пунктах! Подібні акції є такою ж частиною інформаційної війни, як фейки та дезінформація. Ми всі налаштовані гнати окупантів з України! Вони розв’язали війну і здійснюють геноцид у мирних містах. Тож «подяка» може бути лише одна — смерть ворогам!», — наголосили у держоргані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ