Вступити до родини ATR

Невидима рука справедливості — у росії зайнявся черговий склад з боєприпасами: ZAMAN

27 квітня 2022, 17:05
1061

В ніч проти середи у росії зайнявся черговий склад з боєприпасами. Цього разу у Бєлгородській області.

Арсенал розташований у селі Стара Нелідівка, що недалеко від кордону з Україною.

Місцева влада стверджує, що руйнувань житлових будівель та постраждалих серед мирного населення немає. А про збитки російської зброї також не повідомляється.

До слова, це вже не перший подібний інцидент на військових об’єктах росії у Бєлгородській області. 1 квітня стало відомо, що у місті Бєлгород відбулися вибухи та сталася велика пожежа на нафтобазі. Тоді було повідомлено, що внаслідок події постраждали двоє працівників. А кількома днями раніше на території Білгородської області прогриміли вибухи на складі боєприпасів. На думку радника керівника офісу президента Михайла Подоляка, прикордонні з Україною регіони рф просто вивчають термін демілітаризація.

«За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться. І тому роззброєння білгородсько-воронезьких складів убивць абсолютно природний, природний процес. Карма — штука жорстока. І знову ж таки повторю: причини руйнування військової інфраструктури прикордонних областей можуть бути абсолютно різними. Аж до… божественного втручання у справи грішників, які на Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі», — каже Подоляк.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ