Вступити до родини ATR

Алієв відвідав повернуті Азербайджану міста Нагірного Карабаху

17 листопада 2020, 10:03
831

Президент Азербайджану Ільхам Алієв разом з дружиною відвідав міста Фізулі та Джебраїл. Також його кортеж помітили в місті Горадіз.

ФОТО: president.az

ФОТО: president.az

Про це повідомляє його пресслужба.

«Сьогодні президент Азербайджанської республіки Ільхам Алієв і перша леді Мехрібан Алієва відвідали звільнені від окупації Фізулінський та Джебраїльський райони, в тому числі міста Фізулі та Джебраїл», — йдеться у повідомленні.

{gallery_1}

Також стало відомо, що президентський кортеж Ільхама Алієва помітили в місті Горадіз Фізулінського району. Відповідне відео з'явилося в YouTube.

На ролику видно, як з одного з автомобілів президентського кортежу виходить Алієв у військовій формі. Він вітає людей навколо, а ті аплодують і зустрічають його радісними криками. Згодом люди почали скандувати: «Карабах!».

Як повідомляв ATR.ua, 16 листопада президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган направив на розгляд парламенту указ щодо відправки до Нагірного Карабаху миротворчого контингенту.

Нагадаємо, 10 листопада Росія почала відправку «миротворців» у Нагірний Карабах. Зазначається, що основу так званого «миротворчого контингенту» Росії складуть підрозділи Центрального військового округу РФ. Всього задіяно 1 960 військових, 90 бронетранспортерів і 380 одиниць техніки.

Як відомо, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян підписав з президентами Азербайджану Ільхамом Алієвим та президентом Росії Володимиром Путіним угоду про припинення бойових дій у Нагірному Карабасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ