Вступити до родини ATR

Мешканець Севастополя привіз COVID-19 в Крим з Росії

4 червня 2020, 14:58
1031

У Севастополі окупанти повідомляють про один новий випадок COVID-19, чоловік привіз вірус з Санкт-Петербурга. Загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади» півострова, досягла 576 осіб (405 — у Криму, 171 — у Севастополі).

Про новий випадок інфікування у Севастополі повідомляє прес-служба «уряду» міста.

«Станом на ранок 4 червня зареєстрований один новий випадок COVID-19. Людина повернулася з Санкт-Петербурга і знаходилася на самоізоляції. Тест показав позитивний результат», — йдеться у повідомленні.

З урахуванням нових інфікованих загальна кількість хворих в окупованому Криму, за офіційними даними «влади» півострова, досягла 576 осіб (405 — у Криму, 171 — у Севастополі).

Нагадаємо, що сьогодні окупаційна «влада» Криму повідомила, що на півострові помер ще один пацієнт з COVID-19. Загалом, за даними окупантів, там померли вже 15 пацієнтів, хворих на коронавірус.

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 4 червня повідомляється про 399 інфікованих в окупованому Криму і про 171 — у Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Як відомо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. Попри зростання кількості хворих «влада» поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновили роботу літні майданчики кафе і ресторанів. Закритими поки залишаються спортзали, лазні, спа-центри та інші місця масового перебування громадян. Більш того, з 15 червня починається поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ