Вступити до родини ATR

COVID-19 виявили у моряків судна, що стоїть у Керчі

9 червня 2020, 11:53
949

Серед одинадцяти зафіксованих випадків COVID-19 в окупованому Криму вірус виявили у трьох моряків судна, що стоїть на якірній стоянці у бухті Керчі.

Про це повідомив «керівник» кримського «управління» Росспоживнагляду РФ Дмитро Крутіков, пишуть місцеві ЗМІ.

«Коронавірус виявлений у трьох моряків судна, що стоїть на якірній стоянці у бухті Керчі. Вони були обстежені роботодавцями у Краснодарському краї, прибули сюди, перебували на судні, на сушу не сходили. Моряки з усіма запобіжними заходами були зняті з судна і госпіталізовані в 7-у міськлікарню Сімферополя. Решта моряків знаходиться під наглядом медиків», — розказав він.

Раніше стало відомо, що в окупованому Криму за останню добу підтвердили одинадцять нових випадків захворювання на коронавірус. Загальна кількість хворих, за офіційними даними «влади» півострова, досягла 634 осіб (457 — у Криму, 177 — у Севастополі). 17 пацієнтів з COVID-19 у Криму померли (14 — у Криму, 3 — у Севастополі).

Як відомо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. Попри зростання кількості хворих «влада» поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновили роботу літні майданчики кафе і ресторанів. Закритими поки залишаються спортзали, лазні, спа-центри та інші місця масового перебування громадян. Більш того, з 15 червня починається поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ